Starity

Chris Brown Jackónak ajánlja új klipjét

2011. május 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris új klipjében ismételten Michael Jacksonra emlékezik. Michael volt a legnagyobb inspirálója, amit a She Ain't You című videóban próbált kifejezni a 21 éves énekes.

hirdetés
Chris Brown Jackónak ajánlja új klipjét

Chris Brown a BET Awardson is tudtunkra adta, hogy a szívében a pop királya örökké élni fog, ám most ismét szerette volna kifejezni a legenda iránti tiszteletét.

A klip – amelyet Colin Tilley rendezett – rögtön azzal a szöveggel kezdőzik, hogy „Dedicated to my biggest inspiration of all time... I Love You. R.I.P. Michael Jackson. 08/29/58 - 06/25/09” ('A mindenkori legnagyobb ihletőmnek szánom. Szeretlek. Nyugodjék békében Michael Jackson. 1958.08.29. – 2009.06.25.'), de maga az egész videó is a popkirálynak szól. Az fehér öltöny, a tánc, illetve Michael egyik legismertebb kelléke, a kalap is sugározza a mérhetetlen tiszteletet.

A She Ain't You-val Chris azt akarta kifejezni, hogy milyen mértékben hatott rá MJ.

Maga a dal mintája szintén egy Jacko-szerzemény, mégpedig a Human Nature című klasszikus. A két dal között főként a dallamban lehet hasonlóságot találni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek