Starity

Justin telefonon szakított

2010. június 06. 22:10   |   Szerző: bebe12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieberből nem lesz úriember, ez a mondat kicsúszott pár ember száján, amikor megtudták, hogy nem személyesen szakított.

hirdetés
Justin telefonon szakított

Nem lesz úriember a gombahajú kis Bieberből, ha így intézi a nőügyeit: elmondása szerint telefonon dobta ki a barátnőjét, tudta meg a NapiászOnline.hu.

A 16 éves tinibálvány beismerte: nemrég zárta le egy hét hónapig tartó kapcsolatát, sajnálatosan nem éppen a leggerincesebb módon: egyszerűen közölte a lánnyal, soha többé nem akarja látni, majd - rányomta a telefont. Állítása szerint azonban nem túl büszke a tettére. – Tényleg ronda dolog volt tőlem – ismerte be. – Összevesztünk valami ökörségen, és annyira dühös lettem rá, hogy közöltem vele, nem akarok többet vele lenni, erre ő elsírta magát. Később aztán találkoztunk is, és hálistennek már nem is haragszik rám. Senkinek nem ajánlom a telefonos szakítást, egyáltalán nem jó megoldás!

Talán az egésznek egyedül Justin mamája örül, aki megtiltotta fiacskájának, hogy 16 éves kora előtt randizni kezdjen. – Megszegtem a szabályt, erre ő azt mondta, csalódott bennem – mesélte Justin. – De hát már serdülök, ez a normális, nem?

Reméljük, nem a telefonos szakításra értette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek