Starity

Miley Cyrus újra lányt csókolt!

2010. június 07. 08:08   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrusról már a múltkor is kerültek elő képek, amint lányt csókol egyik fellépésén. Ha mindez nem lenne elég, a helyszín sem bármi. G.A.Y. club Londonban. WOW! Ezt tetted volna, Miley?

hirdetés
Miley Cyrus újra lányt csókolt!

A G.A.Y. Club egy londoni night club. Itt adta elő új szerzeményét Miley Cyrus, aki még mindig próbálja sokkoló és undorító lépésekkel lemosni magáról a Miley Stewart szerepet. Azért talán egy kicsit messzire ment ezúttal.

A rövidke produkció alatt fogdosta a háttértáncosokat, a közönség közé vonult, és erotikus vonaglást lejtett, közösülést immitált, majd megint lesmárolta egyik táncosát.

Ez lenne Hannah Montanából? Persze, persze, mindenki unja már, hogy folyton 'hánázzák', de ez van. Másból sajnos nem tudott jeleskedni, csak a kettős életű lány szerepéből. Sokak szerint az egész buli erősen piaszagú. Pedig Miles még csak 17 éves, azaz nem lenne szabad alkohollal kiszolgálni. Úgy tűnik, a "meleg-klubban" (mert ugye G.A.Y. a neve) ez sem akadály, ha egy világsztárról van szó.

Újból csak gratulálni tudunk, Miley! Szépen haladsz, hogy a következő Amy Winehouse legyél. És mit szól ehhez apuci és anyuci?

(A kép felül Miley 17. szülinapján készült, a G.A.Y. klubban készült képeket ide kattintva tudjátok megnézni.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek