Starity

Megjelent VV Leonidasz első dala

2011. május 04. 18:06   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Leonidasz újra hallat magáról, mégpedig a zeneipar területein alkot. A Players együttes adta a zenei anyagot ahhoz a dalhoz, mely alig pár hete született meg Balatoni nyár címen.

hirdetés
Megjelent VV Leonidasz első dala

A dal a hét elején került fel az internetre, amely eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott. A hanganyagot a Players formáció alkotta meg, a dalszöveget pedig a Stereo 2.0 szolgáltatta. Leonidasz már régebben is tervezte az énekesi karrierjét, így kerülhetett ő a képbe, mint a dal énekese.

Az anyukák kedvence tehetségét már az Alekosz-himnuszban is megmutatta. Ebben a dalban is felfedezhetünk kisebb-nagyobb görög vonásokat, hiszen mint azt tudjuk, a fiú görög vérrel is rendelkezik. Leonidasz elmondása szerint egyelőre egyengeti a karrierjét, és még ő sem tudja, hogy egyáltalán megállná-e a helyét ezen a pályán. Viszont azon lesz, hogy az emberek csak pozitívan csalódhassanak benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek