Starity

Katie Cassidy: Imádjuk Budapestet!

2010. június 07. 11:11   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hetek óta zajlik Magyarországon a 2011-ben megjelenő Monte Carlo című vígjáték forgatása, amelynek egyik főszereplője, a gyönyörű és tehetséges Katie Cassidy, akit a legtöbben a Supernatural, a Melrose Place, vagy éppen a Harper sziget c. sorozatokból ismerhetik.

hirdetés
Katie Cassidy: Imádjuk Budapestet!

A múlt szombaton a Nyugati Pályaudvarnál forgatott a Monte Carlo stábja, és a felvételek végeztével, a színésznők, Selena Gomez, Katie Cassidy és Leighton Meester jó szokásukat megtartva megálltak a rajongókkal fényképeszkedni, és autogrammot osztani. Mikor valaki megkérdezte őket, hogy tetszik nekik Budapest, Katie a következőt felelte:

"Budapest nagyszerű város, imádjuk, a magyarok pedig igazán kedvesek. A helyi média szerencsére nem kapja fel annyira az ittlétünket így tőlük nyugtunk van, ti viszont valahogy mindig kinyomozzátok, hogy hol vagyunk!" - intézte szavait a rajongókhoz, majd nevetve hozzátette: "Visszafogottak, udvariasak vagytok, és érződik, hogy örültök nekünk ez pedig többet jelent bármilyen médiacirkusznál. Én például nem is gondoltam, hogy egyáltalán valaki tudni fogja, ki vagyok, mivel hármunk (Leighton, Selena, Katie - a szerk.) projektjei közül az enyémek a legkevésbé ismertek ebben az országban. Mégis, az egyik forgatáson volt kint pár lány, akik nyolc órát vártak rám! Hihetetlenül jól esett, és már alig várom, hogy láthassátok a filmet!"

Nos igen, a külföldi média hamarabb jön ide, képeket ellőni róluk, mint a magyar. De ahogy Katie is mondta, ez egyáltalán nem zavarja őket, sőt, örülnek is neki.

Katie egyik sorozatát, a Harper szigetet egyébként június 21-én hétfőn, 21 órakor tűzi műsodrára az AXN.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek