Starity

Pippa Middletoné lehet az év feneke

2011. május 05. 15:03   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi kell ahhoz, hogy felfigyeljenek a hátsónkra? Hírnév, kerek popsi, és egy szűk ruha, amely igazán kiemeli ezen izomcsoportunkat. Katalin hercegnő húgának ez mind megadatott.

hirdetés
Pippa Middletoné lehet az év feneke

Pippa Middleton fenekének saját Twitter- és Facebook-lapja van, mely utóbbihoz már az első napokban több mint százezren csatlakoztak. A profil által Pippa akár az év feneke díjat is megnyerheti.

Többen jelezték, hogy Prince William sógornőjének ruhája nagyon rossz választás volt, azonban az amerikaiak rég másképp látják a dolgot, ugyanis szerintük gyönyörűen kiemelte a formás hátsóját.

Alig pár nap alatt óriási rajongótábort toborzott össze magának az évszázad esküvőjének legformásabb feneke, így már el is kezdték gyártani a különböző színes, vicces felirattal ellátott pólókat, valamint férfialsót és kitűzőt vásárolhatnak maguknak. A legolcsóbb termék egy kb. 2100 forintos kitűző, a legdrágábbak a 4700 forintos pólók.

Több fittnesszguru is „vizsgálta” Pippa fenekét, és elmondásuk szerint pár gyakorlat is elég ahhoz, hogy olyan eredményesek lehessünk, mint a kisebbik Middleton. Az ITN információi szerint Pippa többek közt jógázik, és kedveli a pilatest is.

A hölgy fenekének népszerűsítéséhez videó is készült, amely érdekes visszajátszásokat tartalmaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek