Starity

VV Anikó Top 10-es

2011. május 06. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ műsor szexi fekete szépsége is helyet kapott a CKM és a JOY magazin közös listáján. Ráadásul nem is akármilyet: a top 10-be választották.

hirdetés
VV Anikó Top 10-es

2011. május 1-je szomorú nap volt VV Anikó életében. A lány ezen az estén vesztett párbajt villatársa, Éva ellen, de ekkor még nem is sejtette, hogy egy egészen új élet vár rá az igazi való világban. A lány élete azóta fenekestül felfordult, és számos felkérést kap.

Anikó egyik álma vált valóra, amikor a minap megtudta, hogy ő is szerepel a Joy és a CKM magazin által összeállított listán a 10 legjobb nő között. A fekete szépség, bár szeretne első helyen végezni, de tisztában van vele, hogy a többi jelölt mellett szinte semmi esélye nincsen.

„Ilyen csajok mellett, mint Zimány LInda, Bódi Sylvi vagy Balogh Edina ez a menet esélytelen, de már az is nagy megtiszteltetés, hogy benne vagyok a tizben” – mondta el a lány.

A magazinok a legjobb pasit is megválasztják, amiről Anikó véleményét is megkérdezték. Szerinte Istenes Bencének kéne a férfimezőnyben az első helyre kerülnie. A végeredményt a júniusi CKM magazinban teszik közzé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek