Starity

Így forgatta Fluor a Lájkot

2011. május 06. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán forgatták Fluor Tomika legújabb videoklipjét, ami a Lájk című számhoz készült. A Mizu sztárja a Tabu Tv stábját is meghívta az eseményre.

hirdetés
Így forgatta Fluor a Lájkot

Fluor gyakorlatilag egy villámcsapással vált a hazai zenei élet első számú sztárjává a Mizu című számmal, de az ifjú művész nem áll meg: épp legújabb klipjét forgatta le barátai segítségével a Lájk nevet kapott szerzeményhez. „Most épp a bulijeleneteket vesszük fel, ami azért mókás, mert délután van és szikrázó napsütés. Szerencsére itt a klubban ez egyáltalán nem látszik, úgyhogy nyugodtan tudunk dolgozni” – avat be a kulisszatitokba Tomika, aki szerdán a Lájk című album címadó dalához forgatta a videoklipjét, erről a lemezről immáron a harmadikat.

„Ez a Lájk remixe, ami indokolatlan pingvinnel, gyermekbiciklivel, zúzdával és csókjelenettel készül. Az indokolatlan pingvin most döntött úgy, hogy szeretné meghódítani a bolygót, úgyhogy ez az első lépés afelé! A lényeg, hogy egy gonosz pingvin rosszalkodik a klipben, és mindig én szívom meg miatta” – nevet fel a Tabu Tv videójában Fluor, aki a következő percben már egy pingvinjelmezbe öltözött barátjával zúzta a kamera előtt.

Tomika azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy semmit sem kell komolyan vennünk, amit csinál: „Ezek nem véresen komolyan vett dolgok. Csak mókázunk, nevetgélünk, és remélem, hogy az emberek is ezt fogják majd tenni” – mondta el a tabutv.hu riporterének Fluor, aki csak nevet azokon a kommentelőkön, akik savazzák a munkásságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek