Starity

Jön a Grosse Freiheit Live az Unheilig-tól!

2010. június 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grosse Freiheit turné márciusban kezdődött és májusban ért véget. Számtalan nagyszerű show-n vagyunk túl, amely ismét hozzá járul ahhoz, hogy az Unheilig-ot és Der Graf-ot, minél jobban megismerje a világ és egyre nagyobb sikereket érjen el.

hirdetés
Jön a Grosse Freiheit Live az Unheilig-tól!

Bár hazánkban még valószínűleg nem sokan ismerik, hiszen nem is jártak még nálunk, de reméljük egyszer majd Budapesten is csapnak egy hatalmas bulit.

A mostani turné során beutazták egész Németországot, Ausztriát és Svájcot is. Der Graf egy nagyon sajátos és különleges csemegét talált ki a közönségnek és az otthonmaradt rajongók vígasztalására. Június 11-én megjelenik majd egy koncertalbum GROSSE FREIHEIT LIVE címmel, amely egy lemezbe sűríti a jellegzetes koncertek élményét és hangzását. A koncertek mindenkinek felejthetetlen élményt nyújtottak, hála a rajongók eufóriájának és der Graf varázsának.

A Grosse Freiheit Live négy változatban lesz majd elérhető. A gyűjtők számára készült egy limitált Deluxe kiadás is, fotókönyvvel, dupla CD-vel és dupla DVD-vel. Ezen kívül még három verziója kapható: a szimpla CD, a dupla CD és a dupla DVD.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek