Starity

Jordin Sparks forgat a Bones-al!

2010. június 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban röppent fel a hír, hogy Jo szerepelni fog a Bones (Dr. Csont) c. sorozatban, majd az, hogy nem, de most kész a szereposztás, amit tegnap közöltek.

hirdetés
Jordin Sparks forgat a Bones-al!

Jordin hamarosan elkezdi a forgatást a Bones-al, már mindenki megkapta a forgatókönyvet. Tegnap közölték a Bones-osok, hogy mit fognak tenni, persze nem árultak el mindent.

David Boreanaz és Jordin is adott egy rövid nyilatkozatott.

David ezt mondta: Hát még nem olvastam el, de belenéztem és jó lesz, igaz egy kicsit morbid, de megoldható és szerintem Jordin jól fog szerepelni...

Jordin pedig ezt: Belenéztem, és előszőr csak ennyit tudtam mondani: - Mi? ez durva...ez csak egy vicc? vagy nem?..én, hogy... ezt?! wáóó! - de már tudom nagyon jó lesz, bár a forgatókönyv nem a legvidámabb, egy kicsit félek is tőle, hogy fogom megvalósítani...

A hírek szerint Jordin szerepe elég durva lesz, mert állítólag nem jó kislányt fog alakítani, hanem bűnős lesz. Tehát lehet rögtön beledobták a mélyvízbe. Én úgy gonolom sikerülni fog neki, és már várom!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek