Starity

Naomi Watts és Eva Mendes együtt dolgozik

2011. május 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színésznő együtt fog dolgozni – erősítette meg a Female First. A hírességek ugyanis a Pantene nagykövetei lesznek.

hirdetés
Naomi Watts és Eva Mendes együtt dolgozik

A Pantene megtalálta a tökéletes modelleket legújabb termékeik reklámozásához: Eva Mendest és Naomi Wattsot. A két színésznő a céget legalább az elkövetkezendő egy évben képviselni  fogja. Mendes a Breakage to Strength kollekció reklámarca lesz, Watts pedig a Flat to Volume nevet viselő termékeké.

„A hajam rendezettségéhez rengeteg terméket használtam, de a Pantene-nel mindezeket egyben találhatom meg. Rendkívüli volt a fotózás, mivel mint mindenki, én is azt vártam, hogy bevessék a trükkjeiket, de nem használtak semmit. Hetekig ezt használtam, majd megjelentem a fotózáson, és áradt a képeimből a természetesség. Tényleg azt kapjuk, amit ígérnek!” – nyilatkozta Eva a sajtótájékoztatón.

Naomi Watts és Eva arcai júliustól láthatóak lesznek a tévéképernyőkön, különböző magazinokban, plakátokon, és persze a kozmetikai boltok falairól is visszaköszönhetnek ránk. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek