Starity

Király Viktor ismét modellkedik

2011. május 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Király Viktor ismét belekóstolhatott a modellszakmába, ám ezúttal számára nem volt tétje a dolognak.

hirdetés
Király Viktor ismét modellkedik

A VIVA televízió újabban mindenféle műsort kitalál, vagy éppen külföldről vásárol. Legújabb produkciójuk – mely Az Ügynökség címet viseli – tehetséges modell fiatalokat versenyeztet, s a győztes jutalma egy külföldi fotózás lesz.

A műsor ezúttal Király Viktor társaságában készített fotósorozatot a lányokról. A versenyzőknek az énekessel kellett pózolniuk – ez volt a heti kihívás számukra, ám Viktor elmondása szerint ő jobban élvezte a dolgot: „Nem szeretem az olyan fotókat, amelyek túl sokat mutatnak, ezért inkább a diszkrét erotikát választottuk. A képek nagyon elegánsak lettek, elégedett vagyok a végeredménnyel. Izgultam a munka előtt, annak ellenére, hogy nem jelentett teljes újdonságot számomra. Tizenegy évvel ezelőtt, amikor hazajöttünk Magyarországra, sok divatbemutatón és fotózáson vettem részt. Mostanában újra kaptam felkéréseket, aminek nagyon örülök, mert szívesen folytatnám a modellkedést” – mesélt Viktor a tapasztalatairól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek