Starity

Iszak Eszter mégis szingli

2011. május 08. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke VJ nem szeretné magánéletét kiteregetni, de egy utolsó nyilatkozatot még tett.

hirdetés
Iszak Eszter mégis szingli

A Nagy Duett egyik versenyzőjét az utóbbi hetekben a sajtó Kasza Tibivel és SP-vel is összeboronálta, ám a közönség nem tudhatta, hogy ezekből mi igaz és mi nem. A lány megelégelte a pletykákat, s interjút adott a VIVA-nak, miszerint jelenleg nincs egy férfi sem az életében.

„Azt vettem észre, hogy az emberek kifejezetten vevők erre az összeboronálósdira. Ha pedig elindult egy pletyka, máris mindenki azt lesi, mikor lát vagy hall egy félreérthető mozdulatot, tekintetet vagy mondatot. Azon, hogy Krisztiánnal összehoztak, szinte meg sem lepődtem, hisz a műsor miatt rengeteg időt töltünk együtt, ráadásul mindketten fiatalok vagyunk és szinglik” – talán az, hogy duettpartnerével összehozták, nem olyan meglepő, de a Kasza Tibi-s hírek már meredekebbek voltak számára is: „Nem mondtunk, és nem is tettünk semmi félreérthetőt. Ő zsűritag, és a show zenei producere, én pedig versenyző vagyok – egy műsorban szerepelünk, ennél több nincsen köztünk. Nem vagyunk együtt, mint ahogy SP-vel sem, akihez kizárólag haveri szálak fűznek – egyébként egyikük sem az esetem.”

A fiatal lányt bevallása szerint rosszul érinti a mostanában jött nagy felhajtás, nem érti az egészet: „Nem értem, hogy hirtelen miért foglalkozik mindenki az én magánéletemmel. Egy biztos: jó ideig nem beszélek nyilvánosan a privát dolgaimról. Nincs senkim, nem is randizom senkivel, és jól érzem így magam. Egyébként időm sem igazán lenne rá, a próbák, tévéfelvételek és műsorvezetés mellett maradó kevéske szabadidőmet alvásra fordítom.”

Tehát a pletykák kacsának bizonyultak, Eszti nem jár senkivel, sem SP-vel, sem Kasza Tibivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek