Starity

VV Leonidasz: „Nem Évának kellene győznie”

2011. május 08. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világból elsők között kiesett anyukák kedvence egy gyermekotthon lakói előtt mondta el, hogy szerinte Alekosz győzelme lenne a tisztességes.

hirdetés
VV Leonidasz: „Nem Évának kellene győznie”

Ma este véget ér a majd fél évig tartó Való Világ, ma este végre kiderül, hogy ki távozhat győztesként a luxusvillából! A Tabu Tv riportere a játék egyik kiesőjével, Leonidasszal fejtegette a végjáték optimális kimenetelét egy budai gyermekotthonban. „Nagyon aranyos gyerekek voltak itt, nagyon jól fogadtak, nagyon szimpatikusak nekem. Van itt egy-két csibész gyerek is, de szívesen válaszoltam nekik a játékról feltett kérdésekre!” – meséli a tabutv.hu riporterének az anyukák kedvence, aki azon lepődött meg a legjobban, hogy még emlékeznek rá a kis lurkók.

„Nagyon rosszul érintett, hogy legutóbb Anikó esett ki, a végjátékról pedig csak annyit tudok mondani, hogy azért nem Évának kellene győznie, mert már nagyon sok volt belőle! A villalakók 25 százalékát ő ejtette ki, ezért nem hiszem, hogy ötödjére is neki kellene győznie. Szerintem az lenne a tisztességes, ha Alekosz vagy Jerzy győzne, de én azért szurkolok inkább Alekosznak, mert azért mégiscsak félig görög!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában VV Leonidasz.

Leonidasz szerint a fentiek ellenére mégiscsak Jerzy érdemelné meg leginkább a győzelmet hánytatott sorsa miatt, hiszen ő is gyermekotthonban nevelkedett, és rossz anyagi körülmények között él. Mindenesetre ma este minden kiderül a fináléban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek