Starity

Alekosznak való Gigi és Anikó

2011. május 08. 22:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anikó és Gigi is Alekosz segítségére lesz az új feleségkereső műsor során. A két exvillalány megkapta a várva várt lehetőséget a csatornától.

hirdetés
Alekosznak való Gigi és Anikó

Alekosz ma este megnyerte a Való Világ 4 játékot, de még koránt sincs vége számára a megmérettetéseknek, hiszen holnap útjára indul a Szerelem a legfelsőbb szinteken című produkció. Az RTL Klub jó szokásokhoz híven a nagy produkció mellé egy kis műsort is indít „gyerekcsatornáján”, a Cool TV-n. 

A napokban zárultak le a castingok, és kiderült, kik lesznek az Alekosznak Való című műsor műsorvezetői. A VV4-ből megismert lányok is indultak a válogatáson, és mivel ők ismerik a legjobban a villa cyborgját, így nem volt nehéz dolguk. Az RTL úgy döntött, hogy Anikónak és Giginek adja meg a lehetőséget, hogy az okostojás show-jának a kísérőműsorát vezessék.

A fekete démonnak nagy álma vált valóra, hiszen a villa elhagyása után az elsődleges tervei között szerepelt, hogy műsorvezetőként helyezkedjen el az anyacsatornájánál. A Rácz lány élete sem unalmas, hiszen már megmutatta magát modellként is a napokban, és most itt az új feladat.

A VV4 győztesének az életét tehát holnaptól tovább kísérhetjük az RTL Klubon és a Cool TV-n. Már ha a „görög félisten” igent mond...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek