Starity

Emily Osment a barátod akar lenni

2010. június 08. 13:01   |   Szerző: Kata159

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana sztárja nem ül a babérjain, gőzerővel dolgozik első nagylemezén. Emily nem csak színésznőként, de énekes-dalszerzőként is tehetséges.

hirdetés
Emily Osment a barátod akar lenni

A 18 éves lányt eddig leginkább a Hannah Montana által ismerhette meg a nagyközönség. 2009 októberében már megjelent egy kislemeze "All The Right Wrongs" címen 6 dallal.

Első nagylemeze idén nyáron kerül a boltok polcaira, ahogyan ezt korábban elárulta a Good Day New York egyik adásában, még márciusban. Az első dal a lemezről a "Let's Be Friends" címet kapta. A dal teljesen más stílusú, mint bármelyik korábbi Emily sláger.

Emily üzenete a rajongóknak:

Túlságosan is izgatott vagyok az új dal miatt. Mindenképp olyan számot akartam csinálni, amit még biztosan nem hallottak tőlem soha. Remélem készen álltok táncolni, mert ez a dal pont olyan. Köszönöm a végtelen támogatásotokat. Az európai körutam megmutatta, mennyire szerencsés vagyok, hogy ilyen csodálatos rajongóim vannak. Hallgassátok meg a számot és hamarosan találkozunk valamelyik koncerten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek