Starity

Elkészült a Végső állomás 5. része

2011. május 10. 16:04   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felkerült az internetre a Végső állomás sorozat ötödik részének előzetese, amelyben ezúttal egy összeomló híd okozza a bonyodalmakat.

hirdetés
Elkészült a Végső állomás 5. része

A történet hasonló a többi epizódhoz, hiszen valaki ismét megérzi a közelgő katasztrófát, és emiatt egy maroknyi tinédzser elkerüli a halált. Ám mint azt a korábbi részekből már kiderült, a halállal nem lehet kikezdeni.

Az egyes részek sablontörténeteit csak a válogatott halálnemek különböztetik meg a korábbi részektől, de úgy tűnik, ez is elég egy sikeres franchise-hoz. Ebben az epizódban is lesz minden, amire a horrorrajongók vágynak: egy férfit forró szurokkal öntenek le, egy másikon az akupunktúrás kezelése vesz kínos fordulatot, egy tornászlány a gerendából kiálló szög irányába szaltózgat, valamint a lézeres szemműtétet fontolgatóknak is jut majd egy nyomós ellenérv.

Steven Quale rendezőnek ez lesz az első mozifilmje, de bizakodásra adhat okot az a tény, hogy sok-sok évnyi tapasztalatát a filmszakmában James Cameron mellett szerezte, akivel együtt dolgozott a Terminátor 2, a Két tűz között, a Titanic vagy az Avatar című filmeken. A Végső állomás 5-öt szeptember elején mutatják be a magyar mozik 3D-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek