Starity

Hope Dworaczyk lett a 2010-es év playmate-je

2010. június 08. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hope Dworaczyk egy texas-i modell, aki első fontosabb címét 16 évesen 2000-ben nyerte el, amikoris Miss Teen Texas lett. A Playboy magazin a 2009-es év Miss Áprilisének választotta, és az amerikai Playboy júniusi számában kihirdették: ő lett 2010 playmate-je is!

hirdetés
Hope Dworaczyk lett a 2010-es év playmate-je

A gyönyörű Hope Dworaczykot Hugh Hefner egykori barátnője, Holly Madison szúrta ki, amikor az 55. évfordulós playmate-választásra kereste a férfimagazin a lányokat országszerte. Rögtön feltűnt neki magas és karcsú alakja, és fel is vette vele a kapcsolatot.

„Amikor a magazin playmate-nek kért, rögtön értettem, milyen megtiszteltetés ez, és amikor Miss Áprilisként a címlapon szerepeltem, felemelő volt. Az is hihetetlenül hatott, hogy Seth Rogennel dolgozhattam” – mesélte lelkesen.

A Playboy hivatalos oldalán lehetett szavazni arra, akit az olvasók a 2009-es 12 playmate közül legjobbnak gondoltak.

„A rajongóknak arra kéne szavazniuk, akik szerintük tényleg megtestesítik a Playboy-t. Annyira örülnék, ha én lennék az!” – nyilatkozta Hope. Szerencséje lett: a Playboy-alapító Hugh Hefner őt látta legszebbnek 12 lány közül.

A 178 cm magas, mindössze 57 kg-os lánynak egyébként, amikor megkapta az ajánlatot az újságtól, a legnagyobb aggodalma a családja volt. Elment a nagymamájához, aki azt mondta: a helyében ő megtenné. Hope ettől óriási önbizalmat kapott: „Ha a Nagyi beleegyezik, kit érdekel, mit mond más?”

Nem csak modellkedik, hanem TV-s személyiségként is ismert: a kanadai E! csatornán lévő műsor, az Inside Fashion házigazdája és co-producere. Eddig dolgozott már Balenciaga-val, Robert Rodriguez-zel, Lana Fuchs-szal, Leila Rose-zal, Abaete-tel, Joanna Mastroianni-val, Rosa Cha-val, a XOXO-nak és a Miss Sixtynek. Los Angelesben él, de a világ minden pontjára elutazik a divathetek miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek