Starity

Arnold Schwarzenegger válik

2011. május 10. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az osztrák származású testépítő, színész és kormányzó 25 évnyi házasság után elválik feleségétől, Maria Shrivertől.

hirdetés
Arnold Schwarzenegger válik

Az osztrák születésű Terminátor – akit 2003-ban Kalifornia állam 38. kormányzójává választottak – 1986. április 26-án a Massachusetts államban található Hyannisban vette feleségül újságíró menyasszonyát, Maria Shrivert. A negyedévszázados házasság alatt a színésznek és feleségének – aki egyébként John F. Kennedy unokahúga – négy közös gyermeke született: Katherine, Christina, Patrick és Christopher. A szép évszám ismeretében bizonyára sokakat meglepésként ért, amikor a bejelentették a nagyvilág számára, hogy 25 évnyi házasság után különválnak útjaik.

A válással kapcsolatban a Los Angeles Times magazinnak adott interjúban a következőket nyilatkozták: „Ez egy ideje mindannyiunk számára nagyon személyes kérdés volt, ami hatással volt a szakmai életünkre is. Miután sokat gondolkodtunk és beszélgettünk, együtt meghoztuk ezt a döntést. Ebben az időszakban már külön élünk, és próbálunk az esetleges leendő kapcsolatunkra koncentrálni. Továbbra is ugyanúgy szeretni fogjuk a négy közös gyermekünket, hiszem ők jelentik a fényt és az életünk középpontját. Úgy gondoljuk, hogy ez a mi magánéletünk, ezért sem mi, sem a család közeli hozzátartozói sem fognak további részleteket közölni a válással kapcsolatban. Kérjük a médiát, hogy ezt tartsa tiszteletben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek