Starity

8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel

2011. május 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pont került Elizabeth Gutiérrez és William Levy kapcsolatának végére. A színésznő nyolc év együttlét után véget vetett románcuknak.

hirdetés
8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel

A mexikói-amerikai színésznő a mai nap folyamán kibocsátott nyilatkozatában közölte elhatározását: végleg véget vetett William Levyvel való kapcsolatának.

Mint derült égből villámcsapás érte mind a sajtót, mind pedig a rajongókat ez a hír, Elizabeth és William néhány napja ugyanis még látszólag boldogan mutatkoztak a nyilvánosság előtt, amikor az idei Los 50 más bellos lista kapcsán meghívást kaptak az Univisión Sal y Pimienta című szórakoztató műsorba. Gutiérrez nyilatkozata alapján saját és gyermekei lelki egészsége érdekében szakított a kubai színésszel, a szóbeszédek ugyanis nagyon megviselték a családot, még ha elmondása szerint nem is volt oka kételkedni a kapcsolatuk erősségében.

Elizabeth a People en Español márciusi számában elismerte, hogy románcuk nem felhőtlen, de normális párnak titulálta magukat. Problémáikról már évek óta pletykáltak, ám csak most, a legnyugodtabb időszakban döntöttek a különválás mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek