Starity

Két hét múlva startol a Csalfa Karma

2011. május 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újabb sorozat startol a hazai piacon – ezúttal Csalfa Karma címmel.

hirdetés
Két hét múlva startol a Csalfa Karma

Május 23-án a magyar közönség újabb sorozatot köszönthet, mely a Csalfa Karma címet kapta. A közönség az interneten követheti nyomon a főhősök kalandjait, ugyanis a műsor eddig egyedülálló módon websorozat lesz, melyet a Life.hu-n lehet majd megtekinteni.

A történet viszonylag hétköznapi, mivel egy szerelmi háromszögről szól, ám a csavar itt kezdődik: a két hölgytestvérnek tudta nélkül tetszik meg ugyanaz a fiú. Az egyik nővért, a visszahúzódó Annát Herrer Sára alakítja, aki egykor a Sorstalanságban is bebizonyította tehetségét, és jelenleg a Kesh Zenekar tagja, valamint Fluor Mizujának jazzverziójával lopta be magát sokak szívébe. A másik lányt, Szonját, aki sok mindent megtenne azért, hogy megállapodhasson, Bátyai Éva formálja meg, aki a Győri Nemzeti Színházban játszik. A minden gond okozóját, Robit pedig a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Rédei Roland alakítja.

Az eddigi 24 részes sorozat az Origo.hu gondozásában készül, egy epizód pedig 7 perces lesz. A tervek szerint hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek majd fel az újabb részek, aki viszont nem akar a monitor elé ülni, az egyben megnézheti vasárnaponként a heti történéseket a LifeNetworkön. A sorozat gyártója a Magyar Grundy UFA, mely a Barátok Köztöt is jegyzi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat web csalfa karma
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek