Starity

Megjelent Kökény Attila lemeze

2011. május 11. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-es Megasztár legjobb férfielőadójának ma jelent meg első szólóalbuma Nincs semmi másom címmel. A lemez igazi ínyencség a kritikusok szerint.

hirdetés
Megjelent Kökény Attila lemeze

A Megasztár 5 döntőjén ugyan csak a második helyet tudhatta magáénak a 36 éves családapa, de ennek ellenére úgy tűnik, hogy az álmai valóra válnak. A magyar zenészvilág többsége felfigyelt Attila különleges hangjára, és azonnal a segítségére is siettek, hogy első albuma tökéletesre sikerüljön.

A lemez a Nincs semmi másom címet viseli, és olyan zenészek írtak rá dalokat, mint Rakonczai Viktor, Kassai Róbert, vagy említhetnénk akár Dobrády Ákost is. Természetesen Attila sem maradt ki a szórásból, és három saját szerzeménye is szerepel a korongon.

Az album egyik különlegessége egy duett Miklósa Erikával, akivel már a Megasztár-döntők alatt is énekelt együtt Kökény. Mindemellett pedig az énekes tiszteletét fejezi ki Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emléke előtt két feldolgozással.

A lemez 2011. május 11-én jelenik meg, és minden nagyobb zenei áruházban és hipermarketben kapható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek