Starity

A Lady Antebellum kapcsolati tanácsa

2011. május 12. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a Lady Antebellum nevű zenekar harmadik albumának előfutára, amely leginkább Need You Know című dalukra hajaz.

hirdetés
A Lady Antebellum kapcsolati tanácsa

A Lady Antebellum az Egyesült Államokban a legkedveltebb countryzenekarok egyike, munkásságukat már rengeteg díjjal – köztük Grammyvel is – jutalmazták már. Egyik legsikeresebb daluk a másfél évvel ezelőtt megjelent Need You Know, amelynek videoklipje még ma is a legjobb 100 között szerepel az iTunes videóletöltő listáján. Nem is csoda, hisz a zenekar igazán dallamos nótát hozott össze – bár ugyanezt a címet viselő albumukról már több kislemez is megjelent, és kiválóan szerepeltek az eladási listákon.

Hillary, Charles és Dave most azonban szeretnék meglovagolni korábbi dalaik sikerét, éppen ezért a napokban meg is jelentették legújabb kislemezüket, amely a Just A Kiss címet viseli. A szerzemény a csókról, valamint arról szól, hogy nem kell gyorsan belemászni egy kapcsolatba.

A legújabb dal a csapat harmadik nagylemezének előfutára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek