Starity

Ginnifer Goodwin nem szeretne megrekedni

2011. május 12. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ginnifer az a fajta színésznő, aki szeretné magát több műfajban is kipróbálni, nem csak a romantikus filmek világában akar mozogni.

hirdetés
Ginnifer Goodwin nem szeretne megrekedni

Ginnifer Goodwin, a Nyughatatlan és a Szerelem kölcsönbe sztárja elmondta a The Wall Street Journal újságírójának, hogy nem szeretne csak egyműfajos – jelen esetben romantikus – színésznő lenni, ő igenis bizonyítani szeretne több téren is. Amikor azt kérdezték tőle, mit szólna a romcom queen címhez – mely a romantikus komédiák királynőjét takarja –, a következőket mondta: „Nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen. Nem szeretnék csapdába esni egyetlen műfajban sem. Azt hiszem, abba beleőrülnék. Nekem szükségem van arra, hogy minél változatosabb szerepeket játsszak, minél több legyen bennük a konfliktus.”

Ugyan a Szerelem kölcsönbe épp a fent említett műfajba tartozik, Ginnifer mégis elvállalta a folytatást: „Annyira őszinték voltunk ebben a filmben, amennyire csak lehetséges. És ugyanilyen őszinték leszünk a következőben. Mindannyian aláírtunk a Something Blue-ra. Ha ez elég sikeres lesz, akkor biztosan elkészül a folytatása is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek