Starity

Hazánkba érkezik a Skins

2011. május 12. 12:12   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tiniknek rengeteg dologgal kell megküzdeniük felnőtté válásuk során: drogok, alkohol, étkezési zavarok. Az amerikai sorozat bemutatja a valóságot.

hirdetés
Hazánkba érkezik a Skins

Az Amerikában már oly népszerűvé vált sorozat elért hozzánk is. A tinik mindennapjainak sötét oldalát ismerhetjük meg, amit maguk a szülők sem sejtenek. A kívülről jól neveltnek tűnő fiataloknak azonban megvannak a saját gondjaik: kábítószer, alkohol, étkezési zavarok, szexuális identitás keresése. Az amerikai adaptáció május 15-én lesz látható az MTV-n. A szőnyeg alá söpört dolgokat megrázóan és valósághűen ábrázoló műsor lényege, hogy a fiatalok elfogadják magukat.

A műsorban szereplők rövid ismertetése. Tony, bár magabiztosnak tűnik, a kirekesztettség ellen küzd, miután érdekes kalandba keveredik. Stanley a családja megbecsüléséért harcol, Cadie anorexiás, Stanley akarja meghódítani. Eura, Tony húga folyamatosan bulizik. A társaságot Daisy igyekszik egyben tartani, ám emiatt saját gondjait háttérbe szorítja.

Az előzetes itt megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek