Starity

Silvia Colloca együtt szerepelhet férjével

2011. május 12. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Silvia Colloca és Richard Roxburgh a Van Helsing után újabb mozifilmben játszhatnak együtt főszerepet.

hirdetés
Silvia Colloca együtt szerepelhet férjével

A színészházaspár a 2003-as nagy sikereket elért Van Helsing című film forgatásai során ismerkedtek meg egymással, majd 2004. szeptember 22-én Olaszországban összeházasodtak. Azóta mindketten több sikeres, hazánkban is bemutatott filmben szerepeltek már, azonban csak külön-külön.

Az idén készülő romantikus dráma, az Out of the Night című film alkalmat teremt arra, hogy újra együtt játszhassanak. A történet az 1943-as Olaszországot tárja elénk, középpontjában pedig egy házaspár áll.

Silvia és Richard mellett szerepel még a drámában a Miért pont Brian? című sorozatból is ismert Raoul Bova, Rita Tushingham, valamint Monica Barladeanu, aki feltűnt a Lost – Eltűntek és a Kés/alatt című sorozatban is.

Az olasz színésznő viszont a forgatások végeztével sem pihenhet, mivel főszerepet vállalt egy másik készülő filmben is, melynek címe Triple Happiness lesz. A források szerint azonban a dráma csak jövőre készül el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek