Starity

Chuck: jön az 5. évad

2011. május 12. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC-n futó, négy évadot „megélt” akció-komédia nem ér véget a negyedik évaddal, a csatorna ugyanis megrendelte az ötödik évadot – egyelőre csak 13 epizóddal.

hirdetés
Chuck: jön az 5. évad

A Warner Bros. és az NBC a minap erősítette meg, hogy a Chuck című amerikai akcióvígjáték-sorozat nem fejeződik be, ugyanis a csatorna berendelte a sorozat ötödik évadját. Egyelőre azonban csak fél évad, azaz 13 epizód készítését rendelte meg a csatorna, ami természetesen a nézettségtől függően akár bővülhet is. Azonban egyes információk szerint egy teljes, 22 részes évadot kértek az íróktól.

A sorozat folytatásáért már nem először kampányolnak a rajongók a Twitteren vagy a Facebookon: a harmadik évad után is összefogtak a sorozat kedvelői a negyedik reményében – azóta már tudjuk, hogy sikerrel. Bár a negyedik évadból még hátravan egy epizód, a fanok ismét szerveztek több nem hivatalos petíciót is a sorozatért, ám kiderült, hogy erre nem lett volna szükség, ugyanis a sorozat egyik alkotója, Chris Fedak elmondta, hogy a negyedik évad utolsó részét nem a sorozat végének szánták. Majd hozzátette, ha a sorozat a Chuck Versus the Cliffhangerrel fejeződött volna be, azt a nézők rossz néven vették volna. Így tehát a nézők továbbra is szórakozhatnak a számítógépszerelőből lett CIA-kém, Chuck Bartowski és szerelme, a szintén kém Sarah Walker kalandjain.

A Chuck legutóbbi része, a Chuck Versus the Last Details 1,4-es értékelést ért el nézettség tekintetében. Az évadzáró Chuck Versus the Cliffhanger pedig 16-án, hétfőn kerül leadásra az NBC-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek