Starity

Jerzy elmenekül?

2011. május 14. 19:07   |   Szerző: Claudiia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jerzy el akarja hagyni az országot, és hosszabb időre Mallorcára költözni. A csodaszép helyen már új munka is várja.

hirdetés
Jerzy elmenekül?

Valószínűleg elege lett a személye körüli zsongásból Jerzynek, a Való Világ 4 szépfiúja ugyanis azt mondta, friss levegőre van szüksége, és szeretné, ha letisztulnának benne az érzései. Valószínűleg a Gigivel való kapcsolata is közrejátszik ebben az ügyben.

A Napi Ász szerint Jerzy nemcsak nyaralni megy, hanem – ha úgy adódik – le is telepedik. Erre jó esélye van, hiszen már munkát is ajánlottak neki Mallorcán.

„Az egyik nagyon jó barátom felajánlotta, hogy látogassak ki hozzá Mallorcára. A terep nem ismeretlen számomra, hiszen pár évvel ezelőtt már dolgoztam kint táncosként. Legalább egy hétre el kell hagynom az országot, hogy felfrissítsem magam, leülepedjen bennem az elmúlt majdnem fél év. Szóba jött, hogy esetleg ez idő alatt még dolgoznék is egy helyi szórakozóhelyen, így össze tudnám kötni a kellemest a hasznossal. Ha pedig visszautasíthatatlan ajánlattal találom szemben magam, mindenképpen ott fogom az életemet folytatni és még az is lehet, hogy sohasem térek vissza” – nyilatkozta Jerzy a magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek