Starity

Elkezdődött Avril Lavigne turnéja

2011. május 14. 13:01   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne nemrég jelentette meg legutóbbi lemezét, a Goodbye Lullabyt, úgyhogy a kanadai pop-rock énekesnő nem is várt sokat az új turnéval, mert már április végén útnak indult Ázsiában.

hirdetés
Elkezdődött Avril Lavigne turnéja

Míg más előadó általában egy lemez megjelenése után egy évet vár, hogy világ körüli turnéra induljon, addig Lavigne kisasszony a Goodbye Lullaby megjelenése után másfél hónappal már el is kezdte turnéját a legnagyobb kontinensen, Ázsiában. Eddig már hét koncertet adott a földrészen. Igaz, hogy japán állomások is voltak tervezve, de a földrengés sújtotta területek – és valószínűleg a fukusimai atomerőmű veszélyessége – miatt eltörölték az ottani koncerteket.

Sajnos több koncertdátumot még nem jelentettek be, de egyes állítások szerint Avril ősszel Európában is fog turnézni. Lehet, hogy az európai helyszínek között ott lesz Magyarország is, hiszen a What the Hell énekesnője két koncertsorozatával már ellátogatott hozzánk, amikor az Under My Skin és a The Best Damn Thing című lemezeit népszerűsítette a körúttal. Más források Ausztráliát is emlegették, mivel a 2008-as turnéból kimaradtak az ausztrálok.

Avril állítása szerint a The Black Star Tour (A fekete csillag turné) lényegesen más, mint az előzők: „Az új sorozat lényegesen intimebb, mint az előző. Persze fogok rockot is játszani, de én szeretnék többet megmutatni magamból.”

A koncertjein valóban nincsenek hatalmas elemek, mint például Lady Gagának vagy Katy Perrynek, Avril inkább egy egyszerűbb és érzelmesebb műsort akar csinálni rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek