Starity

Bárbara Mori telenovellában szerepelhet

2011. május 14. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rubí, az elbűvölő szörnyeteg és az Elbűvölő szerelem főhősnője az utóbbi időben csak mozifilmben vállalt szerepet. Egy most készülő telenovella azonban alkalmat teremthet arra, hogy újra sorozatban láthassuk őt.

hirdetés
Bárbara Mori telenovellában szerepelhet

Bárbara utoljára 2004-ben vállalt szerepet telenovellában, mely a hazánkban nagy sikert elért Rubí, az elbűvölő szörnyeteg volt. Azonban nem titkolta: leginkább arra vágyik, hogy a telenovellák után egyre több mozifilmben is szerepet kapjon. Az utóbbi időben pedig sorra kapta a felkéréseket.

A most készülő La mujer que no sabía amar (A nő, aki nem tudott szeretni) című sorozat talán újra visszacsábíthatja a színésznőt a sorozatok világába.

A sorozatról eddig annyit lehet tudni, hogy férfi főhőse Jorge Salinas, női főgonosza pedig Susana González lesz, a főszereplőnő kilétére azonban egyelőre nem derült fény. Barbarán kívül több név is felvetődött e téren, mint például a Televisa mostani egyik legsikeresebb sorozatának főhősnője, Angelique Boyer. Viszont nagy eséllyel pályázik a szerepre Eiza González valamint Zuria Vega is. Szinte biztos, hogy a fentieken kívül Julián Gil, María Rojo, Margarita Magaña, Agustín Arana és Carlos de la Mota is a sorozatban lesznek.

A forgatások június elején kezdődnek, a premier a 19.00 órás idősávban várható, és nagy valószínűséggel új címet is kap a novella.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek