Starity

Katy megcsókolta két rajongóját

2011. május 14. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wellingtonban (Új-Zélandban) tartott koncertje során Katy két rajongót szúrt ki magának a tömegből.

hirdetés
Katy megcsókolta két rajongóját

Mason Kelliher 12 évesen vett részt Katy új-zélandi koncertjén a California Dreams Tour keretein belül, több ezer másik emberrel együtt. A fiúnak azonban különleges élményben lehetett része.

„Megragadta a kezem, felhúzott, majd megcsókolta az arcomat. A barátaim el sem hitték nekem, akik pedig velem voltak, nagyon féltékenyek lettek utána. Amit nem is csodálok!” – mondta lelkesen a fiú.

Katy eddig nem igazán lépett kapcsolatba rajongókkal.

„Nem egészen emlékszem a jelenetre, az egész ködös. Tudom, hogy a keze izzadt, s vattacukor szagú volt az egész környezete. De a csóknak nincs nyoma, a rúzsa nem hagyott foltot. Így mikor hazamentem, úgy éreztem meg sem történt – de nagyon jó volt. Kicsit lebegtem.”

Az eset pontosan úgy történt, hogy Katy egyik száma közben hangosan azon töprengett, hogy van-e meleg fiú a tömegben, mire Mason izgatottan lerántotta az ingét, amit Katy észrevett. A lelkesedésére Perry odasétált, s felhúzta a színpadra a vékony fiút. Mikor a srác megállt félájultan Perry előtt, a művésznő ezt mondta: „Hihetetlen vagy, hogy lerántottad az inged. Ez az igazi élet!”

Ekkor lesegítették a fiút, majd Katy egy másik srácra bökött ezzel a szöveggel: „Forrósodik a levegő!” – mondta Jimi Russellnek, aki szintén póló nélkül integetett Katynek, aki erre felhívta a színpadra. A jelenetről egy rajongó készített fényképet:

http://static2.stuff.co.nz/1305150076/727/4993727.jpg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek