Starity

Alexander Rybak visszatért

2011. május 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexander Rybak, a 2009-es moszkvai Eurovíziós Dalfesztivál nyertese ismét visszatért a versenyhez.

hirdetés
Alexander Rybak visszatért

A norvég énekes, Alexander Rybak sajnos jelenleg nem énekhangjával tért vissza, hanem egy új területen próbálja ki magát: riporterkedésbe fogott. Az idei, düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon az egyik oslói televíziónak készít riportokat a versenyzőkkel, és azokkal, akik apró ttikokat árulhatnak el valamilyen fontos mozzanatról.

„Vasárnap kezdtem a riporterkedést, az első interjúalanyom a norvég énekesnő, Stella Mwangi volt. Egyszerű volt vele a munka” – árulta el Alex. „Minden nap csinálok riportokat a norvég NRK csatornának, de elsősorban a norvég versenyzőnek próbáltam segíteni, hogy közelebb jusson a rivaldafényhez, ám a beszélgetésünkkor Oroszország felé irányította a figyelmem.”

Nem tudhatjuk, hogy ez egy ideiglenes szakma Alexander számára, vagy esetleg szeretne-e elhelyezkedni vele az éneklés mellett, ám mindenesetre Düsseldorfban próbál jól teljesíteni.

„Elég nehéz visszatekinteni és eközben előre is haladni, ugyanakkor örülök, hogy most nincs rajtam akkora nyomás, mint két éve. Az idei feladatomat elvégzem, ahogy tudom, csak ennyit tudok mondani. Mindig úgy használom az energiáimat, ahogyan kell, egy nyugodt interjúnál én is nyugodtan kérdezgetek.”

Reméljük, Alexander a ma esti nyertessel is készít interjút, hiszen jó pár versenyzőt már kikérdezett, továbbá a május 12-én rendezett orosz buliban Alexey Vorobyovval is énekelt, illetve saját dalait is előadta a jól megszokott hegedűkísérettel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek