Starity

Tuti Gimi: 5. évad az RTL-en!

2011. május 14. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csatorna hosszas várakozás után végre ismét folytatja a sorozat folyamatos adását: jön az ötödik évad.

hirdetés
Tuti Gimi: 5. évad az RTL-en!

A One Tree Hill, azaz Tuti Gimi nevű sorozatot sajnos hazánkban nem ismerik olyan sokan – ami nem is meglepő, hiszen az RTL Klub finoman szólva is rendezetlenül adta le az egyes epizódokat. A harmadik évad befejezése után évekig csak a három évad ismétlését – vagy még azt sem – láthattuk. 2009 szeptemberében minden rajongó boldogan fogadta a hírt, hogy levetítésre kerül a negyedik évad is. Tulajdonképpen az egész műsorra tűzést nehezítette, hogy a vasárnapi időpont rengetegszer elmaradt a Forma–1 adásai miatt. Így a negyedik évad vasárnap leadott részei után az időpont átkerült a stabil, szombati 12.45-re, ahol azóta megismételték az utolsó hazánkban is leadott évad részeit.

Most viszont újabb örömhírnek nézhetünk elébe: csaknem két év után ismét folytatják a sorozatot: vagyis jön az ötödik évad. Ez rendkívül jelentős a Tuti Gimi történetében, hiszen itt történik meg az első évad utáni időugrás: több mint négy év telik el a kettő között. Ezenkívül számos új karakterrel is megismerkedhetünk, köztük a csinos Lisa Goldsteinnel, Ashley Rickardsszal, valamint az azóta híres énekesnővé vált Kate Voegele-lel. Szintén feltűnik a Vámpírnaplók vérfarkasaként ismertebbé vált Michaela McManus és Paul Wesley gyönyörű felesége, Torrey DeVitto, valamint a Haley fiát alakító Jackson Brundage is.

Az ötödik évad első epizódját az RTL Klub május 28-án, szombaton 12.45-ös kezdéssel kínálja a sorozat imádóinak, Négy év, hat hónap, két nap címmel. A nyári vetítések után persze jól tennék, ha nem várnának megint két évet, hiszen az USA-ban jövő hét kedden már a nyolcadik évad fináléját adják, és talán lesz kilencedik is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek