Starity

A Jersey Shore Olaszországba költözik

2011. május 15. 10:10   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdődött a Jersey Shore negyedik évadjának forgatása - ezúttal Olaszországban. A fiatalok már most aggódnak, mi lesz velük Amerikán kívül.

hirdetés
A Jersey Shore Olaszországba költözik

Újra itt a Jersey Shore-ban megismert banda, ám ezúttal Olaszországban. A valóságshow-sztárok elhagyták megszokott környezetüket, és Itáliába vették az irányt, ahol már csak a rosette-i kőre van szükségük.

Ronnie elmondása szerint azonnal rendelt egy nyelvszoftvert, amint megtudta, mi lesz a forgatási helyszín a negyedik évad során: „Szükségem lesz a grillcsirkére, amikor ott leszünk. Nem akarok tésztát minden nap” – mondta Ron pénteken az egyik magazinnak, amikor rajongóikat köszöntötték.

Azonban nem ő volt az egyetlen, aki a nyelvtudás miatt aggódott: „Úgy gondolom, ugyanazt fogom tenni, mint eddig, mert nyilvánvaló, hogy nem tudunk az olaszokkal kommunikálni” – mondta Nicole a People-nek. – „A másik aggodalmam? Minden nap tésztát fogunk enni. Mindnyájan meg fogunk hízni.”

A forgatást késéssel kezdték Firenzében, mert hétvégén az olasz elnök, Giorgio Napolitano tett látogatást a városban. Később azonban engedélyezték, mivel a Jersey Shore nézettsége rekordokat döntöget: az utolsó epizódot több mint 8 millióan látták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek