Starity

Készül a Kaptár ötödik része

2011. május 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír a zombis filmek szerelmeseinek: Milla Jovovich bejelentette, hogy hamarosan nekilátnak a munkálatoknak, és elkészítik a Kaptár ötödik részét.

hirdetés
Készül a Kaptár ötödik része

Mivel a Kaptár negyedik része elég sokat hozott a konyhára, a sikereken felbuzduló készítők nekiláttak az ötödik rész megírásának. A főszereplő továbbra is Alice lesz – akit Milla Jovovich formál meg –, és csatlakozik hozzá a második részből jól ismert Jill Valentine is, Sienna Guillory személyében.

Úgy tűnik azonban, hogy a készítők pénzt szeretnének spórolni, mivel a legújabb rész munkálatainak a földrengés és cunami sújtotta Japánban látnak neki, így némiképp életszerűbb képet szeretnének visszaadni a fertőzöttek világából. Sokak szerint szánalmas az elképzelés, hogy egy lerombolt életközösség látványából szeretnének hasznot húzni, ám Jovovich teljesen más oldalról közelítette meg a dolgot.

„Imádom Tokiót! Az egyik kedvenc városom, és a következő Kaptár néhány jelenetét ott forgatjuk. Minden nap imádkozom Japánért, alig várom, hogy odamenjünk és leforgassuk a következő részt” – közölte Milla a Twitteren rajongóival.

A Kaptár-filmek forgatása pontosan tíz éve kezdődött, amikor – a történet szerint – egy baleset következtében fertőzés ütötte fel a fejét Racoon City alatt. A mára világméretű fertőzés akciójelenetekkel dúsított bemutatása 2012-re várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek