Starity

Gaga történelmet írt Twitteren

2011. május 15. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnőt lehet utálni vagy imádni, de sikere vitathatatlan: Gaga Twitter-történelmet írt 10 millió kicsi szörnyeteggel.

hirdetés
Gaga történelmet írt Twitteren

Lady Gaga eddig is a legelső volt a Twitteren – a követők száma szerint, de tegnap este megtörtént, amire egy hete senki sem számított volna: elérte a tízmillió követőt.

Két éve Miley Cyrus birtokolhatta a Twitter Királynője címet, akkoriban két és fél millió követővel.

Az énekesnő, amikor észrevette követőinek számát, aranyos üzenetet küldött a kicsi szörnyetegeinek: „10 millió Szörnyeteg! Szótlan vagyok, megcsináltuk! Szerintem már beteges, annyira imádlak benneteket! Mosolyt csaltatok az arcomra, úgy hagytam el Londont!”

Említésre méltó, hogy a londoni Lanesborough Hotelben szállt meg, ami előtt kisebb tömeg táborozott, hogy megpillanthassák a szupersztárt. Azonban Gaga meglepte őket, extravagáns ruhában libegett a tömeg közé, virágot és süteményt osztogatott nekik, és azt mondogatta: „Itt vártok rám, édes üzeneteket küldtök... Ez a világot jelenti számomra! Érzem a támogatásotokat!”

Gaga efféle akciója nem az első: amikor elkésett egy dedikálásról egy interjú miatt, 30 doboz pizzát küldött a rá váró rajongóinak. Budapesti látogatása során pedig a fagyban álló kicsi szörnyeinek forró csokit és kekszet vitetett, azzal az üzenettel, hogy szereti őket, s melegedjenek fel, ameddig várakoznak a hidegben.

A sikere oka tehát talán a rajongói felé mutatott mérhetetlen szeretete. A hölgynek jelen pillanatban a Facebookon majdnem 34 millió rajongója van, a Twitteren pedig több mint 10 millió követője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek