Starity

Wolf Kati iránt külföldön is érdeklődnek

2011. május 16. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy Eurovízió sem kapott ekkora visszhangot, mint a mostani. Egyre többen fejezik ki felháborodásukat, és bár a politika az utóbbi években kiszorult a versenyből, most újra visszatért. Ám Kati iránt érdeklődnek külföldön is.

hirdetés
Wolf Kati iránt külföldön is érdeklődnek

„A 37 ezer néző az összes közül Kati dalát fogadta a legnagyobb ovációval és ugrándozós, csápolós tánccal” – állítja Hudák Hajnal, az Index szerkesztője, aki hozzátette, Kati dalával új meleghimnusz született. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az énekesnő felé van külföldön kereslet: dalát, a What About My Dreams?-et kiadják Nagy-Britanniában és Dániában is, de már most felkerült a svéd, az orosz és a német slágerlistákra.

Kati elmondta, nem csalódott, habár az eredménnyel nincs teljesen megelégedve. Állítása szerint a döntőben sikerült a legjobbat nyújtania, és úgy, ahogy ő azt szerette volna. Nem használtak pirotechnikai eszközöket, mivel érzékeny a szeme, és az énekesnő kifejezetten kérte, hogy mellőzzék az ilyen elemeket.

Kati rajongóinak száma is folyamatosan nő: a BBC oldalán az ő produkciójára voltak a legtöbben kíváncsiak, a döntő estéjén a Twitteren világtrend lett a nevéből, Facebook-profilja az elmúlt idők alatt 15 ezer taggal bővült.

Tehát Kati előtt az ajtó nyitva áll, csak kérdés, szeretne-e élni a lehetőségekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek