Starity

Mika Newton békenagykövet lett

2011. május 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mika Newton ukrán énekesnőt kérték fel békenagykövetnek Ukrajnában, hogy segítse a gyerekeket.

hirdetés
Mika Newton békenagykövet lett

A szőke ukrán énekesnő, Mika Newton a Nemzetközi Emberi Jogok Tanácsának békenagykövete lett. A 24 éves ukrán sztár feladata a gyerekek jogainak megvédése lesz, melyet önkéntes jótékonysági munkában vállal. A hírt Igor Danylov, a Tanács elnöke jelentette be. A szervezet 228 civilszervezetet tömörít Ukrajna területén, és további 47-et világszerte.

Mika a hírt, miszerint kinevezték, még az Eurovízió alatt kapta, s a sajtótájékoztató kereteiben köszönetet nyilvánított a Tanács elnökének: „Boldog vagyok, hogy tagja lehetek a Nemzetközi Emberi Jogok Tanácsának. A munkájukat aktívan támogatom és támogattam is, illetve a legtöbb rendezvényükön részt veszek. Megtiszteltetésnek veszem ezt a díjat, de van egy másik díj, ami számomra többet jelent, és ez nem más, mint azoknak a beteg és árva gyerekeknek a hálás mosolya, akiket megfosztottak a családi élet boldogságától.”

Nemcsak az énekesnőnek van hatalmas szíve, hanem társának, Kseniya Simonovának is, aki Mika produkciója alatt a háttérben mutatott homokanimációt készítette: ő is tagja a szervezetnek, 45 gyereket támogat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek