Starity

Jordin Sparks & Big Time Rush premier!

2010. június 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Premier hamarosan a Nickelodeon csatornán. Jordinról tudtuk, hogy forgatott a Big Time Rush-al, de végre meg is lehet nézni.

hirdetés
Jordin Sparks & Big Time Rush premier!

Hónapok óta arra várunk, hogy láthassuk Jordint a Big Time Rush adásában. Hát most itt az idő. Rajongók figyelem premier következik!

A rész neve: Big Time Sparks. Az adást az egész világon látni lehet majd, persze nem ugyanabban az időben. Az amerikai premier Június 18-án lesz 20:00-kor. Ha nem akarsz várni a magyar bemutatóra, megnézheted a neten angolul, a Nickelodeon honlapján! [/b]

Jordin ezt mondta: Végre láthatjátok, kíváncsian várom. Azt, hogy mi lesz benne, nem árulom el részletesen. Annyit mondhatok, hogy felvettünk egy dalt, aminek a címe Countin On You, és ez hallható lesz a sorozatban...

A történetben Jordin figyelmezteti a fiúkat, hogy ne nyomuljanak, mert így nem lesz semmi "baleset". De vajon betartják? A Big Time Rush-os fiúk előben dícsérték a 20 éves énekes-színésznőt, hogy milyen jó volt vele forgatni.

Íme a dícsérő videó:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek