Starity

Alexej Vorobjov meghódítja Európát

2011. május 16. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, sokaknak az Eurovízió csak az ugródeszkát biztosította, s nem a versenytől várták a legnagyobb sikereket.

hirdetés
Alexej Vorobjov meghódítja Európát

Eme előadók közt van Alexej Vorobjov is, aki 2011-ben Oroszországot képviselte a Dalfesztiválon. Ugyan a 23 éves énekes nem most kezdte pályáját, de Európa előtt csak most mutatkozott be.

Hazájában már sikert sikerre halmozott: 17 évesen megnyerte az orosz X-Faktort, majd szerződést kötött a Universal Music Russiával. Sikereit jelzi, hogy eddig 15 kislemezt adott ki, s nagy részükből videoklip is készült. Ezek mellett számos filmben és sorozatban játszott, valamint 2011-re már két szerepet is kapott.

Nemrég összeállt a neves producerrel, RedOne-nal, akinek többek között Akonnal is van közös vállalkozása, illetve Lady Gaga zenéje kulcsának nevezik.

Több sajtótájékoztatón is megígérte a riportereknek, hogy hallanak még felőle, ami nem üres ígéret volt: Oroszországban még az idén megjelenik a nagylemeze, melynek magyar szabad fordításban Vorobjov Hazugságdetektora (Детектор лжи Воробьёва) lesz a címe, és az előzetes hírek szerint angolul is kiadják Európa számos országában. Ha hazánkban is zöld utat kap a lemez, akkor Alex Sparrow néven kereshetjük, hiszen saját bevallása szerint a Vorobyov nehéz név, nehéz kiejteni a külföldieknek, így inkább angol fordításban próbál szerencsét. A Sparrow-ról talán sokaknak Jack Sparrow kapitány juthat eszébe a Karib-tenger kalózaiból, ám erre a felvetésre Alexej csak nevetett egy nagyot, és hozzátette: nagyon szereti a karaktert és a filmet is.

Tehát Európának fel kell készülnie, hiszen Alexej mindenkin végigmegy a detektorral.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek