Starity

Lucy Hale is „Belieber”

2011. május 17. 11:11   |   Szerző: funny18

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sorozat sztárja, Lucy Hale a Seventeen Magazin júniusi–júliusi számában nyíltan beszél a srácokról, Justin Bieberről és a sorozatbeli szerelme, Ian Harding iránti érzéseiről.

hirdetés
Lucy Hale is „Belieber”

Lehetnek titkos szeretők a tv-ben, de Lucy Hale az mondja, hogy a képernyőn kívül sohasem került közelebbi kapcsolatba az Ezra Fitzet játszó Ian Hardinggal. „Ian a legmenőbb srác a világon. Nagyon vicces. Úgy érzem, hogy a kémia nagyon jól működik közöttünk. Az emberek szurkolnak nekünk, hogy randizzunk, de ez sohasem fog megtörténni. Ő olyan nekem, mintha a testvérem lenne!”

Lucy bevallotta az egyik rossz szokását is, hogy néha túlkomplikálja a fiúkkal kapcsolatos dolgait. „Néha túlelemzem a dolgokat, és ez kihat az egész életemre. Mint amikor beszélek egy sráccal, és ő küld nekem egy üzenetet. Azt gondolom magamban: csak nyugi! Ő csak egy üzenetet küldött neked. Ez minden. Ne láss bele olyat, ami nincs is ott. Csak örülj, hogy kaptál egy üzenetet.”

Lucy elmondta, hogy csak egy srác érdekli, aki nem más, mint Justin Bieber. „Szeretem a Bieber-filmet! Az egész történet lenyűgözött. Ezelőtt nem értettem, hogy került ilyen gyorsan olyan magasra. Tudtam, hogy tehetséges, és nyilvánvalóan imádnivaló is. Miután láttam a filmet, sokat sírtam és énekeltem a dalait. A film végén nem bírsz úgy elsétálni, hogy nem szerettél bele” – nyilatkozta a magazinnak a színésznő.

A Pretty Little Liars sorozat 2. évadjának forgatásai javában zajlanak, de Lucy közben sem tétlenkedik. Legközelebb Freddie Stroma oldalán láthatjuk a Hamupipőke-történet 3. részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek