Starity

Sztárok és hasonmásaik

2011. május 20. 10:10   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Puszta véletlen, vagy családi kötelék kapcsolja össze a hírességeket? A tudósok mai napig úgy tartják, a világon mindenkinek van legalább egy hasonmása – így legsikerebb sztárjainknak is akadhat.

hirdetés
Sztárok és hasonmásaik

Akár a sármos vámpírfiú, Ian Somerhalder és a Pletykafészek sztárja, Chace Crawford is helyet cserélhetnének egy napra, hiszen alig tűnne fel valakinek.

d00048D4C3ddb2d9b7661.jpg

Korszakunk egyik legtehetségesebb énekesnőjének, Britney Spearsnek is van hasonmása, és bár lehet, hogy több országban is, de hazánk a fiatal modellel, Zimány Lindával büszkélkedhet.

Natalie-Portman-and-Keira-Knightly.jpg

A Star Warsban megismert Natalie Portman és Keira Knightley megtévesztésig hasonlítanak egymásra, még az arcvonásaik is egyeznek.

MITCHEL MUSSO SE PARECE A...

A világ egyik legjobb focistája, az argentin származású Lionel Messi, és a Hannah Montana című sorozatban feltűnt Oliver Oken – azaz Mitchel Musso – is feltűnően hasonlítanak egymásra.

Katy Perry, <a href=

Bárbara Morit a telenovellák kedvelőinek be sem kell mutatni, ahogy Megan Foxot sem. A két gyönyörű színésznő hasonlósága már-már megtévesztő. Bárbara akár a világ legszexisebb női között is lehetne, hiszen Fox is köztük van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek