Starity

Madonna és Gaga rokonok?

2011. május 17. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és Madonna sok mindenben hasonlítanak, és ez talán nem is a véletlen műve. Kiderült ugyanis, hogy a két énekesnő rokonságban áll egymással.

hirdetés
Madonna és Gaga rokonok?

Lady Gaga korunk új Madonnája”: a legtöbb ember ezen a véleményen van, és maga a botrányos énekesnő is elismeri, hogy nagy példaképe a popdíva. A számos hasonlóságnak most megtalálták az okát.

Chris Child a sztárok családfakutatásával foglalkozik, és elkezdett érdeklődni a két díva iránt, miután megtudta, hogy mindketten francia–kanadai felmenőkkel rendelkeznek. A közös őseik az 1600-ban Franciaországból Kanadába telepedett földművesek. A családfakutató szerint a két hölgy kilenced unokatestvére egymásnak.

Természetesen, ha ez még nem lenne elég, akkor az is bizonyítást nyert, hogy Gwen Stefani is valamilyen messzi rokoni kapcsolatban áll Madonnával. Ezek szerint mindenki mindenkinek a rokona? Vajon tényleg rokonságban áll Madonna és Gaga?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek