Starity

Johnny Depp megválik kalapjaitól

2011. május 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Paradis-nak elege lett kedvese, Johnny Depp kalapmániájából: a színésznek meg kell válnia kedvenc kiegészítőitől.

hirdetés
Johnny Depp megválik kalapjaitól

A francia énekesnőnek azért lett elege kedvese kalapőrületéből, mivel a Franciaországban található otthonukban két hálószoba méretű termet foglalnak el. Így a színész ultimátumot kapott: meg kell szabadulnia kalapjaitól.

Deppet hiába választották az Év kalapos emberének, ez párját, Vanessát egyáltalán nem zavarja.

„Kalapok százaival büszkélkedhet, mivel két szobát pakolt velük tele. Állandóan vesz egy újat a kollekciójába, Vanessa azonban már nem tud helyet teremteni a ruháinak. A kalapok túl sok helyet foglalnak” – nyilatkozta a család egyik ismerőse az egyik francia magazinnak, aki elmondta továbbá, ha Depp nem teremt nekik máshol helyet, párja kidobja őket a szemétbe.

A magazin további információi szerint Paradis azért akadt ki ennyire, mivel egy nap a színész egy hajléktalantól vásárolt kalappal tért haza, s Vanessa tisztaságmániájának köszönhetően betelt a pohár.

A színésznek – aki jelenleg A Karib-tenger kalózai negyedik részét promótálja – év végéig el kell tüntetnie a lehető legtöbb kalapot közös otthonukból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek