Starity

A balett gyilkosabb Hollywoodnál

2011. május 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a Fekete Hattyú forgatásai nem most fejeződtek be, ám a benne szereplő színészekben mély nyomot hagyott a balett.

hirdetés
A balett gyilkosabb Hollywoodnál

Mila Kunis nagy hangsúlyt fektetett a koreográfiára, hiszen a forgatás megkezdése előtt hét hónapig vett balettleckéket az Ocar-díjas Fekete Hattyú miatt.

Mila azóta úgy gondolja, hogy balerinának nehezebb lenni, mint A-kategóriás hollywoodi színésznőnek, már csak azért is, mert sokkal nagyobb a versengés – ami olykor bizony vérre megy. A 27 éves színésznő örül annak, hogy Darren Aronofsky nem kényszerítette őt és társát, Natalie Portmant lehetetlen helyzetbe a forgatáson.

„A filmipar nem olyan versenyorientált, mint a balett világa. Nem is tudom szavakba önteni, hogy mennyire nagy a verseny a balettban, hiszen olyan nagyon kicsi az ő világuk. Egész életükben azért dolgoznak, hogy elérjék a nyilvánvalóan lehetetlen tökéletességet. Karrierjük 35 éves korig tart, és ez még jónak mondható. Ezért versenyeznek olyan hevesen. A balett világa egy külön világ, a balerinák pedig egyedi lények benne.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek