Starity

Kim Cattrallt a melegek is elismerték

2011. május 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szex és New York sztárjának Golden Gate-díjat adott át a Homoszexuálisok szövetsége.

hirdetés
Kim Cattrallt a melegek is elismerték

A Gay & Lesbian Alliance Against Defamationtől – ismertebb nevén: GLAAD – vehetett át díjat szombaton a színésznő. Az eseményre San Francisco városában került sor, a Marriot Marquis hotelben. Korábban ugyanilyen díjat vehetett át Megan Mullally, Cybill Shepherd és Brooke Shields is.

Kimet azért ismerték el, mert támogatja a melegeket, illetve kampányol a megértésükért és elfogadásukért. A hétvégén nemcsak őt, hanem dokumentumfilm kategóriában a Gyerekek jól vannak című filmet is megjutalmazták.

Ebben az évben egyébként eddig nem csak Kimet tüntették ki: Ricky Martin Vito Russo-díjat kapott, hiszen nyíltan vállalja másságát, emellett pedig ikerfiait neveli párjával.

Jarrett Barrios, a szervezet elnöke így nyilatkozott akkoriban: „Ricky bejelentése hatalmas dolog volt a homoszexuálisok és a latin gyerekek világában, hiszen nem sok homoszexuális ember van, akikre felnézhetnének. A zenéjén, a videóin, és a nyilatkozatain keresztül Ricky fontos üzenetet küldött: a mi közösségünk ugyanazokat a dolgokat akarja, mint minden ember – egyenlő esélyt, hogy családjuk legyen és vigyázhassanak a szeretteikre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek