Starity

Gigi és Müller Ati egymásra találtak

2011. május 19. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 Gigije úgy döntött, hogy nem búslakodik a szépfiú, Jerzy után. A lánynak nem kellett sokáig keresnie, máris új párra talált. A választottja nem más, mint a Cool TV műsorvezetője, Müller Attila.

hirdetés
Gigi és Müller Ati egymásra találtak

A Való Világ 4. játék során mindenki azt a kérdést boncolgatta, hogy vajon ha véget ér a villalét, Gigi és Jerzy meddig húzzák majd. A pár még a műsor alatt megadta a kérdésre a választ, hiszen Gigi és Béci kiesését követően a szépfiú már egyáltalán nem mutatott érdeklődést a táncoslány iránt.

A testvérpár lány tagja egyáltalán nem bánkódik már villaszerelme után, inkább gőzerővel belevetette magát a műsorvezetésbe az RTL Klubnak köszönhetően. Az új munkalehetőség meghozta számára az új szerelmet is, hiszen Müller Attilával a Cool TV berkein belül került közelebbi kapcsolatba.

A lány egy interjú során elismerte, hogy meglepte őt is a gyors szerelem, de számos ajánlatot kapott igazán jómódú férfiaktól a villalét után, mégsem ezek hozták lázba. Volt, aki csak a testéért fizetett volna ki milliókat, de akadt olyan is, aki luxusprostituálként foglalkoztatta volna. Gigi azonban eldöntötte, hogy nem lesz milliomosfeleség, se konzumlány senki kedvéért. Inkább választott magának egy megbízható férfit, aki mellett el tudja képzelni az életét, és igazán jól tudja érezni magát.

Müller Attila állítólag megkomolyodott, és most már ő is úgy érzi, hogy egy komoly kapcsolatra van szüksége, ahol megtalálja a boldogságot. Vajon mit tartogat számukra a jövő?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek