Starity

Sorel lesérült a forgatáson

2011. május 21. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban sztárja, Kembe Sorel-Arthur egy rossz lépés miatt lesérült a sorozat forgatásán.

hirdetés
Sorel lesérült a forgatáson

Kembe Sorel-Arthur megsérült a Jóban Rosszban forgatása alatt. A színész elmondta, hogy egy rosszul sikerült lépés okozta a bajt. Megreccsent a térde, és azóta nem képes behajlítani a jobb lábát.

A korábban aktív sportolóként tevékenykedő Sorel térde eddig sem volt tökéletes, ugyanis már négyszer kellett műteni. A Dr. Kalem Józsefet alakító színész a 2004-es olimpián is elindult vívóként. Sorel úgy gondolja, hogy a versenysport egyáltalán nem egészséges, hiszen saját bőrén is megtapasztalhatta a hátrányait. Korábbi életvitelére ráment a térde. Belátta, hogy nem folytathatja sportolói karrierjét, és a színészetre váltott, mielőtt nagyobb baj történhetett volna, de térdproblémájával élete végéig küzdenie kell.

„Az MRI vizsgálaton az egyik szakember a leleteimet látva azt hitte, 60-70 éves páciensről van szó, megjegyezte, ilyen fiataloknál nem jellemző, hogy a térdük ennyire rossz állapotban legyen. Valószínűleg ezt korábbi sportkarrieremnek köszönhetem” – mesélte a színész.

A rossz lépést követően Sorelt rövid időn belül megvizsgálta a sorozat orvosszakértője. Dr. Ketskés Norbert a következőt nyilatkozta: „Az esetet követően nagyon rövid időn belül ortopédsebész kezelte Sorelt. A Mammut Egészségközponthoz fordultunk, mert más körülmények között akár heteket is várhattunk volna a vizsgálatra, erre pedig a szoros forgatási beosztás miatt nincs idő. Az MRI kimutatta, valóban elég nagy a baj, komoly térdsérüléssel állunk szemben. Egyelőre pontos diagnózist nem állíthatunk fel, ahhoz további vizsgálatokra lesz szükség. Úgynevezett artroszkópiás vizsgálat után derül ki, szükség lesz-e műtétre vagy elég, ha Sorel pihenteti a lábát.”

A Jóban Rosszban sztárja a stúdió kelléktárából kért kölcsön egy mankót, hogy könnyebben tudjon mozogni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont egy kórházi sorozatban játszik, így gyorsan sikerült megfelelő segédeszközökhöz jutnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek