Starity

A Beckham család új taggal bővült

2011. május 19. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Beckham Twitter-oldalán mutatta be a jövevényt. Az új családtag egy aranyos kiskutya, aki a Scarlett nevet kapta.

hirdetés
A Beckham család új taggal bővült

Victoria Beckham jelenleg negyedik gyermekével várandós, így hamarosan tovább bővül a család, de most nem a születendő gyermeken van a hangsúly. A napokban új jövevény érkezett a Beckham családba. Most minden Scarlettről, a francia bulldog kiskutyáról szól.

A házaspárnak már van egy kutyája, Coco, aki stílusosan szintén bulldog, de angol. A legújabb családtagot hétvégén mutatta be az egykori Spice Girl Twitter-oldalán. A kép alá a következő kommentet írta: „Ez itt Scarlett, az új, francia bulldog kiskutyánk. Cocónak van egy kishúga! David is imádja a kis Scarlettet. Annyira cuki!”

Pár órával a kép megjelenése után David Beckham követte felesége példáját, és ő is megosztott egy fényképet Scarlettről, amin ketten pózolnak, bár nejével ellentétben ő a Facebook-oldalát választotta a jövevény bejelentéséhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek