Starity

Peller Mariann táncosnőt csókolt

2011. május 20. 16:04   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke műsorvezető a legutóbbi kamerapróbán megcsókolt egy táncoslányt. Mariannak semmilyen ferde hajlama nincs, azt mondja, ez csupán a koreográfia része.

hirdetés
Peller Mariann táncosnőt csókolt

A TV2 Nagy Duett című műsorának csütörtöki próbáján érdekes jelenet zajlott le. Peller Mariann és Bereczki Zoltán próbálták éppen Katy Perry I Kissed a Girl című számát – amit ma este fognak előadni élőben –, amikor Mariann a koreográfia részeként megcsókolta az egyik táncoslányt, hogy még valódibb legyen a produkció – hiszen a dal címe, az I Kissed a Girl annyit tesz magyarul: „Megcsókoltam egy lányt”.

Miután a két lány elengedte egymást, Mariann távozott, a táncos pedig zavartan álldogált a színpad szélén.

„A színpad olyasmit is megkövetel az embertől, amit a civil életében valószínűleg nem merne megtenni – mondta Mariann a BorsOnline-nak. – Ez egy provokatív szám, hát gondoltuk, belefér, ha az eredeti szöveget is megidézem néhány pillanatra. Egyébként Katy Perry is bevetette már ugyanezt egy díjátadón, ezért gondoltuk azt a műsorkészítőkkel, hogy mi is beépítjük a show-ba ezt a jelenetet. Most próbáltuk el először, és jól sikerült az egész.”

Elmesélte azt is, hogy még életében nem tett ilyet. Kíváncsian várja, hogy párja mit fog szólni az apró afférhoz, hiszen a férfi majd csak az adásban tudja meg, hogy mi történt és még mi fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek